Let us inspire you

Ervaren webspecialisten, online marketeers, vormgevers en developers delen kennis waar jij een glimlach van krijgt. Lees onze blogs over online marketing, websites, webshops en sociaal intranet.

Mitchell Lens geeft de vijf meest handige tools voor beginnende SEO specialisten.
03-06-2020
Knop om naar blog De vijf meest handige tools voor beginnende SEO specialisten te gaan.
SEO specialist
Het ontbreken van een SEO-vertegenwoordiger wanneer je praat over TV, printmedia, PR, sociale-, en andere marketingactiviteiten kan leiden tot gemiste kansen.
01-06-2020
Knop om naar blog SEO overwegingen belangrijk voor alle kanalen te gaan.
De customer journey is een visuele tool om de behoeften en uitdagingen van klanten weer te geven. Je kunt hiermee inzicht krijgen in de motivatie van de klant en leren consumentengedrag beter te begrijpen. Door het maken van een customer journey breng je de momenten in kaart waarmee de klant in contact komt met jouw…
19-05-2020
Knop om naar blog Hoe creëer je een effectieve Customer Journey? te gaan.
Influencers kunnen bedrijven helpen een specifieke doelgroep te bereiken. Maar hoe weet je zeker of iemand echt een influencer is?
04-05-2020
Knop om naar blog Hoe herken je een fake influencer? te gaan.
Google Froogle
Froogle was een populaire digitale marktplaats van Google waar retailers gratis hun producten konden promoten. Het gratis Froogle veranderde van naam en werd in 2012 een betaalde dienst. Maar na 8 jaar zal de product vergelijkingsdienst, die we tegenwoordig kennen als Google Shopping, wederom gratis te gebruiken zijn. (meer…)
21-04-2020
Knop om naar blog Google Shopping weer gratis te gebruiken te gaan.
Webdesign is zeer dynamisch en dit komt tot uiting in de trends. Vandaag behandelen we de 8 meest innovatieve trends in webdesign voor dit jaar. Onze lijst bevat stijlen, UX elementen en designs. Laat de concurrentie achter zich met nieuwe tech en een pico bello look.
21-04-2020
Knop om naar blog 8 innovatieve webdesign trends voor 2020 te gaan.
Mensen vinden je nieuwsbrief geweldig, je klanten zijn gek op je content, maar het bereikt geen nieuwe mensen. Wat ontbreekt er dan nog? Een content distributiestrategie.
20-04-2020
Knop om naar blog Wat als de content goed is maar de leads wegblijven? te gaan.
Bij Inbound Marketing draait het om het genereren van waarde voor anderen. Het doel hiervan is om voor de doelgroep meerwaarde te creëren zodat je merk zich onderscheidt van de concurrentie. Door mensen te helpen gaan zij vaker naar je content zoeken. Een win-win dus.
14-04-2020
Knop om naar blog Creëer een ijzersterke Inbound Marketingstrategie te gaan.
Verse content toevoegen is goed voor de vindbaarheid van je website. Het maken van nieuwe content kost echter een hoop tijd, zeker als je geen ervaren schrijver bent. Hoe kom je snel aan relevante tekstuele website content?
08-04-2020
Knop om naar blog Snel relevante content schrijven te gaan.
Onbetaalde organische zoekresultaten en betaalde zoekmachine advertenties met elkaar vergelijken? Dat moet je niet doen. SEO is geen goedkoop alternatief voor Google Ads.
06-04-2020
Knop om naar blog Organische zoekresultaten versus zoekmachine advertenties te gaan.

Website
zonder gedoe